Smakuje na prawdę super :) Z resztą , trzeba to spróbować :D Nie da się tego opisać słowami :)
Składniki:
- 1 szklanka mąki
- 1 szklanka wiórek kokosowych
- 1/2 szklanki cukru
- 1 łyżeczka sody oczyszczonej
- pół łyżeczki proszku do pieczenia
- 1/3 szklanki oleju
- 1 łyżeczka octu balsamicznego
- 1/2 szklanki mleka
- 1 szklanka mrożonego szpinaku
- cukier puder do posypania
Szpinak rozmrozić i odsączyć na sitku wodę.W jednej misce wymieszać składniki suche. W drugiej mokre. Składniki suche i szpinak dodać do składników mokrych. Wymieszać mikserem chwilę. Tortownicę (21cm) wyłożyć papierem do pieczenia. Wylać do tortownicy ciasto. Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut. Posypać cukrem pudrem. :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuje za komentarz :))))