poniedziałek, 10 lutego 2014

Tatar z wędzonego łososia

Zapraszam na bardzo smaczną przystawkę. Tatar z wędzonego łososia.






Składniki:
  •  100 g wędzonego łososia
  •  1 ogórek kiszony
  •  pół cebuli
  •  pieprz
  •  kilka kropel oleju
Przygotowanie:
Cebulę i ogórka pokroić w bardzo drobną kostkę.
Łososia pokroić w kostkę.
Popieprzyć i dodać olej. Wymieszać dokładnie. Schłodzić godzinę w lodówce.
Podawać na kanapki lub jako przystawkę.
 

4 komentarze:

  1. O, w sam raz dla takiego łososiożercy, jak ja :D Świetnie wygląda!

    OdpowiedzUsuń
  2. mmm aż ślinka cieknie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo smakowity tata. Uwielbiam wersję z łososia.
    Pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuje za komentarz :))))