Składniki:
- 1 polędwiczka wieprzowa
- majeranek
- sól i pieprz
- przyprawa do mięs
- olej
- liść laurowy
- ziele angielskie
Polędwiczkę natrzeć przyprawami i olejem. Odstawić na jeden dzień do lodówki.
Polędwiczkę włożyć do rękawa foliowego do pieczenia. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Piec 40 minut w 190 stopniach, co jakiś czas obracając rękaw. Na 10 minut przed wyjęciem rozciąć rękaw.
Mniam, smakowita! :)
OdpowiedzUsuńsmakowicie i pięknie.
OdpowiedzUsuńZapraszam do mnie w odwiedziny :)) Pozdrawiam wiosennie !
znajdziesz u mnie różnorodne rękodzieło , możesz także coś sobie zamówić, albo sama zaprojektować coś co byś chciała - a ja to wykonam.
pychotka :)))
OdpowiedzUsuń