poniedziałek, 3 lutego 2014

Czarniak w panierce

I znowu pyszna rybka, zdrowy czarniak :)




Składniki:
  •  2 filet z czarniaka
  •  3 łyżki mąki
  •  1 łyżka bułki tartej
  •  papryka słodka w proszku
  •  sól,pieprz
  •  olej do smażenia
Przygotowanie:
Filety z czarniaka posolić i popieprzyć.
Na talerzu wymieszać mąkę z bułką tartą i papryką słodką.
Na patelni rozgrzać olej. Filety obtaczać w panierce i smażyć z obu stron na złoto.
Podawać z ulubioną surówką.

5 komentarzy:

  1. rewelacja !!! palce lizać , dzięki

    OdpowiedzUsuń
  2. witam czy moze byc inna rybka , mam mintaja :)
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  3. Dziekuje bardzo za odpowiedz :) Rybka pyszna :):)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuje za komentarz :))))